Sziasztok,

Tusi vagyok!

Sziasztok, Tusi vagyok!

“Az a célom, hogy az emberek tényleg lássák magukat a képeken, és mosolyogva nézzenek végig egy sorozatot amit elkészítek róluk”

A vizuális kifejezés mindig is a világom része volt. Sokáig inkább úgy tűnt, a képzőművészet irányában folytatom a tanulmányaim, de végül a fotózás lett az, amiben igazán otthont találtam. Először az analóg technika iránt rajongtam, majd később, ahogy az alkalmazott fotográfia felé fordultam, ezt felváltotta a digitális technika. Azonban a mai napig velem tart az összes utazásomra a filmes gépem.

Mivel a képzőművészet irányából indulok, alapvetően közel áll hozzám a művészi megközelítés. Érdekelnek az emberek, az egyediségük, a történetük. Olyan tág és izgalmas dolog embereket és érzelmeket, pillanatokat megörökíteni, hogy sokáig azt gondoltam én alkalmatlan vagyok rá. Így gimnázium után nem is ebben az irányban indultam el, hanem először marketinget tanultam, aztán egyetemen magyar-angol szakon szereztem diplomát, és még az alkalmazott grafikába is belekóstoltam. Éltem közben két különböző országban (Olaszországban és Ausztráliában), de csak-csak ott lebegett végig, hogy a fotózás az az út, amire rá kell lépnem- és amin járok most is végül. A sok pozitív visszajelzés, az egyre több felkérés, és az évek+tapasztalat által szerzett magabiztosság miatt most már el sem tudom képzelni, hogy mással foglalkozzak.

Azt gondolom a fotózás felelősségteljes munka, mert képekbe zárja az emberek legfontosabb pillanatait - magukról, a kapcsolataikról. Ezért igyekszem mindenkinek megismerni a háttérsztoriját fotózások során, és így ismerek meg nagyon értékes embereket, akikért minden alkalommal nagyon hálás vagyok.